DOBRODOŠLI

Torte za sve prilike u sirovoj i zdravoj verziji. I na moj način. Božanstvenih okusa i šarenih boja. Pune vitamina, minerala, proteina, kvalitetnih masnoća, antioksidansa. Ugađaju nepcu i želucu već nakon prve kriške. I brzo ostavljaju sitim. Baš za svačiji ukus.

Raw Cakes by Michael Brijak

O meni

Ja sam Mihaela. Supruga i mama dvoje djece, poduzetnica i velika ljubiteljica slatkog.

Prije deset godina počela sam istraživati i isprobavati sirovu hrana, tada ni sanjala nisam kako će sirova hrana postati moj način života, i moj profesionalni poziv. Kao velika ljubiteljica slatkog pokrenula sam proizvodnji slastica pod nazivom RawSweets by Mihaela, i u ponudi imam sirove torte, sirove kolače, sirove čokolade, zdravi čokoladni namaz Miatella.

Sirove torte, koje okusom mogu podsjećati na klasične torte koje smo navikli jesti, užitak su za nepce i blagodat za naš organizam. Vjerujem kako je najbolje mjesto za poboljšanje zdravlja poboljšati ono što jedemo, zato u proizvodnji sirovih torta koristim samo kvalitetne organske sastojke s ekološkim certifikatom, sezonsko voće i visokokvalitetan kakao iz Perua.

Nekad je bilo teško pronaći zdrave slastice koje nisu pune šećera, bijelog brašna i margarina, a danas možete bez grižnje savjesti i za svoje zdravlje uživati u sirovim tortama.

Dopustite da šnita sirove torte iznenadi vaše ukusne pupoljke, a vašem organizmu da izvornu hranu punu vitamina, minerala, vlakana i enzima koji su vrlo bitni za zdravlje cjelokupnog organizma.

Vaša Mihaela

Certifikati

Kvaliteta nam je jako važna zato koristimo samo namirnice iz organskog uzgoja s eko certifikatom. Sirove torte su veganske tako da imamo i V-oznaku za sve sirove torte. Jedine sirove torte u Hrvatskoj s Bio i Vegan certifikatom. Ponosni smo nositelj Bio Austria Garantie certifikata od 2017 godine.

Registrirane po HACCP sustavu, pogodne za dijabetičare i vegane.

Raw Cakes by Mihaela Brijak - Certifications

Recenzije

Naši zadovoljni kupci koji nam ponekad pošalju koju veselu fotku.