Skip to main content

Dobrodošli

Torte za sve prilike u sirovoj i zdravoj verziji. I na moj način. Božanstvenih okusa i šarenih boja. Pune vitamina, minerala, proteina, kvalitetnih masnoća, antioksidansa. Ugađaju nepcu i želucu već nakon prve kriške. I brzo ostavljaju sitim. Baš za svačiji ukus.

Ja sam Mihaela. Supruga i mama dvoje djece, poduzetnica i velika ljubiteljica slatkog.

Prije deset godina počela sam istraživati i isprobavati sirovu hrana, tada ni sanjala nisam kako će sirova hrana postati moj način života, i moj profesionalni poziv. Kao velika ljubiteljica slatkog pokrenula sam proizvodnji slastica pod nazivom Raw Sweets by Mihaela Brijak, i u ponudi imam sirove torte, sirove kolače, sirove kakao ploče, zdravi namaz od lješnjaka i kakaa.

Sirove torte, koje okusom mogu podsjećati na klasične torte koje smo navikli jesti, užitak su za nepce i blagodat za naš organizam. Vjerujem kako je najbolje mjesto za poboljšanje zdravlja poboljšati ono što jedemo, zato u proizvodnji sirovih torta koristim samo kvalitetne organske sastojke s ekološkim certifikatom, sezonsko voće i visokokvalitetan kakao iz Perua.

Nekad je bilo teško pronaći zdrave slastice koje nisu pune šećera, bijelog brašna i margarina, a danas možete bez grižnje savjesti i za svoje zdravlje uživati u sirovim tortama.

Dopustite da šnita sirove torte iznenadi vaše ukusne pupoljke, a vašem organizmu da izvornu hranu punu vitamina, minerala, vlakana i enzima koji su vrlo bitni za zdravlje cjelokupnog organizma.

S ljubavlju ,
Mihaela

Proizvedeno u Hrvatskoj s puno ljubavi

Sve naše torte su ručno rađene s puno ljubavi, brige i strpljenja.

Specijalizirani smo za izradu sirovih torta i slastica, koristeći samo odabrane organske sastojke, bez pečenja kako bismo sačuvali njihove blagodati i nutritivnu vrijednost.

Jedini smo brend u Zagrebu koji ima Bio i Vegan certifikate, već više od 5 godina. To jamči podrijetlo i kvalitetu svih naših sastojaka. Osim toga, budući da smo stručnjaci za proizvodnju SAMO zdravih slastica, u našoj kuhinji nema rizika od unakrsne kontaminacije glutenom.

Raw Cakes by Mihaela - Certifications

Certifikati

Kvaliteta nam je jako važna zato koristimo samo namirnice iz organskog uzgoja s eko certifikatom. Sirove torte su veganske tako da imamo i V-oznaku za sve sirove torte. Jedine sirove torte u Hrvatskoj s Bio i Vegan certifikatom. Ponosni smo nositelj Bio Austria Garantie certifikata od 2017 godine.

Registrirane po HACCP sustavu, pogodne za dijabetičare i vegane.

Close Menu

+385 916464646

error:
Scan the code