Sirovi tart od Limuna

1 customer review

60,00 

Prhka baza tarta od badema, te bogata kremasta stuktura od indijskih oraščića, kokosovog mlijeka i kokos kreme.

Savršeno se spaja sa sokom limuna i limete, te naribanom koricom limuna koji daju osvježavajuću aromu. Ali ne samo to. Ova torta je lijek i poslastica. Godi i ljepoti vaše kože. Osvježavajuće, baš za svaki dan.

Više informacija

Raw, Plant based, Gluten-Free, Delicious.

Certifikat:

Raw Cakes by Mihaela Brijak - Vegan Certification

Veličina: Promjer Ø 23 cm

In stock

Categories: ,

Description

Sirovi tart od Limuna

Raw, Plant base, Gluten Free, Delicious.

Prhka baza tarta od badema, te bogata kremasta stuktura od indijskih oraščića, kokosovog mlijeka i kokos kreme. Savršeno se spaja sa sokom limuna i limete, te naribanom koricom limuna koji daju osvježavajuću aromu. Ali ne samo to. Ova torta je lijek i poslastica. Godi i ljepoti vaše kože. Osvježavajuće, baš za svaki dan.

Sastojci

*BRAŠNO OD BADEMA, *INDIJSKI ORAŠČIĆI, *krema od kokosa, *kokosov sirup, *napitak od kokosa, *šećer kokosovog cvijeta, *sjemenke lana, *kakao maslac, *pulpa od kokosa, *xilitol (brezin šećer), *sok od limuna, *korica limuna, jestivo cvijeće.

*Sastojci iz ekološkog uzgoja.

Raw Cakes by Mihaela Birjak - Certifications

Svaki kolač se radi ručno, s ljubavlju, bez pečenja i vođenja računa o svakom detalju kako bi Vam ponudili ukusan, zdrav i hranjiv desert.

Kod izrade svih naših kolača koristimo samo certificirane organske sastojke, međutim, u nekim dekorativnim elementima (cvijeće, mali komadići voća i sl.) možemo koristiti necertificirane sastojke (jer ih nema na tržištu). Kolač sa 100% certificiranim sastojcima prepoznat ćete po logotipu u opisu, na deklaraciji i na naljepnici pakiranja.

U našoj kuhinji (HACCP) pripremamo samo sirove, bezglutenske i veganske proizvode za naše brendove Raw Sweets i Raw Cakes.
To nam pomaže eliminirati svaki rizik od unakrsne kontaminacije.

Informacije o alergenima

Može sadržavati i ljuske orašastih plodova te koštice voća.
Molimo provjerite popis sastojaka.

Sve naše torte su napravljene:

  • Bez glutena
  • Bez laktoze
  • Bez soje
  • Bez rafiniranog šećera
  • Bez aditiva
  • Bez konzervansa
  • Bez umjetnog bojila
  • Bez palminog ulja
  • Bez GMO-a

Skladištenje

Kako biste zadržali okus i teksturu vaše tarte, preporučujemo da uzmete u obzir sljedeće:

  • Tartu dostavljamo svježu NE smrznutu.
  • Sirove tarte možete čuvati u hladnjaku (+4ºC do +7ºC) do 7 dana.
  • Prije posluživanja, smrznute torte ostaviti 3 sata na sobnoj temperaturi, a možete ih ostaviti u hladnjaku preko noći prije dana konzumacije.
Kratka priča

O mojim sirovim tortama

Sirova hrana je moja prva velika ljubav s kojom sam počela istraživati ​​sve što se tiče sirove hrane i veganstva kao i pozitivnog utjecaja na zdravlje.

Slatkiši su oduvijek bili moja strast; i vrlo sam sretan što mogu podijeliti ovu strast s vama. Zato smo za vas kreirali ovu web stranicu, kako bismo vam ponudili brojne mogućnosti sirovih kolača, te kako biste ih mogli podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima.

Danas provodim vrijeme educirajući kuhare i druge zainteresirane za zdravu prehranu kroz svoje radionice, web stranicu i YouTube kanal. Imam svoj brend zdravih slastica Raw Sweets by Mihaela Brijak koje možete pronaći u velikim trgovačkim lancima, trgovinama zdrave hrane i na mojoj web trgovini.

Nadam se da ću vas potaknuti da istražite sirovu prehranu, jedete zdravije, pomoći vam da budete kreativni u kuhinji i potaknuti vas da isprobate nove recepte.

Sa svom mojom ljubavlju ,
Mihaela

Često postavljana pitanja

Tražiš informaciju? Pogledaj prvo odgovore na najčešće postavljana pitanja. Na jednom mjestu pronaći ćeš odgovore o našim tortama, sastojcima, dostavi i ostalim temama.

Pogledaj pitanja i odgovore

5.00
Based on 1 review
Write a Review

  1. Irena

    Dakle najbolji limun tart s kokosom prava je čarolija okusa koju morate probati. Još jedan klasik koji je tek u sirovoj verziji transformiran u pravu umjetnost slastičarstva 🍋🥥💛

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)